The smart Trick of petek tamiri That No One is Discussing

Wiki Article

fifteen yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız Television set tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

Petek bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her three yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

Eca marka kombim var. Oturma odasındaki petek ortasından su damlatmaya başladı. Onarımı istiyorum. Ayrıca evdeki tüm peteklerin temizliğinin yapılmasını istiyorum.

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Delinmiş olan peteklerin tamiri için petekteki delik tespit edilir ve ilaçla kapanıp kapanmayacağı kontrol edilir.

Baykut tesisatı kırmadan dökmeden kaçakları tespit etme cihazlarla tıkanıklık açma Pimaş görüntüleme İmaj yıkama petek temizleme petek yıkama Tüm işleriniz son teknoloj i cihazlarla petek tamiri hizmetinizdeyiz

Tesisat ve petek tamiri konusunda devrim niteliğinde bir buluş olan bu ilaç sayesinde alüminyum peteklerin tamirini yapmak ve su sızıntılarını önlemek son derece pratik ve kolay hale geliyor.

Kombi ve petek bakımı çeşme ve klozet tamiri çanak anten ayarı ve PVC kapı pencere menteşeleri değiştirilir Avize montajı yapılır Osmangazi Bursa

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest bırakın.

Radyatör vana başlığı somunu ve yeni bir zeytin borusunun ucunu kaydırın ve yeni vanayı bağlayın.

Herhangi bir sızıntı olup olmadığını, tesisatın bulunduğu yeri dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun.

Petek bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Report this wiki page